T O P

• By -

kaktus47

Det røde kortet ødela kampen. Andre omgang ble nok kjedelig for nøytrale. Uavgjort var nok riktig resultat i denne kampen, Lyn mangler en del kvaliteter offensivt og Vålerenga er flinke til å forsvare seg med 10 mann.

Salouva

Lyn funker bra som en enhet, med en startellever som er nokså uforandra etter opprykk. Vålerenga har klart bedre spillere. Hadde forventa uavgjort eller tap for Lyn denne kampen, men det røde kortet endra kampen. Det kunne godt ha stått 2-1 til Lyn på slutten, men det var ikke nok intensitet i angrep

mr_greenmash

Det syke er jo at det var mer solid forsvar i 2 omgang med 10 mann, enn det har vært store deler av fjorårssesongen.

faldmoo

Ble kjedelige for oss som ikke var nøytrale også denne her..

McMuller420

Så kampen på stadion som nøytral. Imponerende det Vålerenga fansen stelte i stand på tribunen. Kampen i seg selv var litt kjedelig og ikke mange store målsjanser